Algemene voorwaarden - Traveltime Camper Huren

De verhuurde camper is zeer luxe en compleet ingericht en o.a. voorzien van:

 • Modern hefbed
 • Keuken inventaris
 • Tuinmeubilair & stoelen   
 • Fietsendrager
 • Verwarming
 • Gasfles
 • Luifel
 • Warm water   
 • Koelkast
 • Toilet
 • Achteruitrijcamera
 • Airco tijdens het rijden   
 • Stuurbekrachtiging
 • Navigatie
 • Cruisecontrol

1. Huurtermijn

De camper kan op de betreffende reserveringsdatum opgehaald worden vanaf 16:00 uur en dient op de retourdatum voor 10:00 geretourneerd te zijn. Indien de camper eerder kan worden opgehaald wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
Tijdens het hoogseizoen is de minimale huur 2 weken.

2. Roken

Roken in de campers is niet toegestaan.

3. Huisdieren

Het is niet toegestaan dat huisdieren worden meegenomen in onze huurcampers.

4. Kilometers

Bij de huur van de camper is 1.500 kilometer per week vrij, extra gereden kilometers kosten € 0,20 per kilometer.

5. Bestuurder en rijbewijs

De bestuurder moet minimaal 25 jaar zijn en mimimaal 3 jaar in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Het rijbewijs moet geldig zijn gedurende de gehele huurperiode. Bij reservering van de camper moet een kopie van het rijbewijs en paspoort ingeleverd worden. Buitenlanders dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs.

6. Verzekering

De camper is WA+ volledig casco (all-risk) verzekerd, inclusief een zekerheidshulppas en een extra schadeverzekering inzittende. Er geldt een eigen risico van € 850. De huurder dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. De verzekering is inclusief internationale pechhulp en exclusief vervangend vervoer. In geval van pech onderweg dient altijd contact opgenomen te worden met de verhuurder.

7. Annulering

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden en worden onderstaande kosten in rekening gebracht:
-          Meer dan 10 weken voor vertrek 25% van de huursom
-          Tussen 6 en 10 weken voor vertrek 50% van de huursom
-          Tussen 2 en 6 weken voor vertrek 75% van de huursom
-          Tussen 1 dag en 2 weken voor vertrek 90% van de huursom
-          Vanaf de vertrekdag zelf 100% van de huursom

8. Reservering

Voor het opvragen van de beschikbaarheid en het reserveren kunt u contact opnemen met Bill Schonenberg op nummer 06 - 53 55 67 50 of via email mail@traveltimecamperhuren.nl. Uw reservering is bevestigd na het tekenen van het huurcontract en na ontvangst van de aanbetaling.

9. Aanbetaling en betaling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst dient de helft (50%) van de verschuldigde huursom binnen 14 dagen na reservering te zijn overgemaakt op onze bankrekening. Na betaling en ondertekening is de reservering definitief. Uiterlijk 2 weken voor het afhalen van de camper dient de rest van de verschuldigde huursom, de borgsom door ons te zijn ontvangen.

10. Borgsom

Traveltime Camper Huren verlangt een borgsom van € 1000 welke voldaan moet zijn voor vertrek. 

11. Onderhoud

Kort voor uw vertrek heeft de camper een inspectie- en onderhoudsbeurt gehad. Wij vertrouwen er echter op, dat u regelmatig het oliepeil, koelwaterpeil en bandenspanning controleert. Tijdens de reis zijn brandstof, olie en banden voor uw rekening. U vertrekt met een volle brandstoftank en u dient de camper ook weer in te leveren met een volle brandstoftank. Daarnaast wordt de camper afgeleverd met een volle schoonwatertank, lege afvalwatertank en leeg toilet.

Indien mocht blijken dat de huurder niet voldoet aan de door verhuurder gestelde eisen, zal een vast bedrag aan schoonmaakkosten van € 150,00 voor het toilet en voor het interieur aan de huurder worden berekend.

12. Landen

Alle landen van Europa m.u.v. vooraf door de verzekering en de verhuurder aangemerkte risicogebieden. De betreffende landen staan op de groene kaart. Wintersportbestemmingen zijn uitgesloten.

13. Instructie

Voor uw vertrek krijgt u van ons een gedetailleerde instructie over het gebruik van de camper en de werking van de toebehoren.

14. Overmacht

Indien door overmacht de camper niet inzetbaar is, denk aan schade, te laat inleveren van de vorige verhuurder of andere buiten onze verantwoording liggende zaken dan krijgt u het volledig betaalde bedrag retour. Wij zullen er echter alles aan doen om een gelijkwaardige camper aan te bieden, mits mogelijk.
 

 

Traveltime Camper Huren is de plek voor Zuid Oost Nederland om goedkoop een camper te huren!

Camper verhuur

Traveltime Camper Huren

Traveltime Camper Huren is ontstaan sinds 2015 door drie ondernemers die samen voor eigen gebruik een camper hebben gekocht. Ze besloten om dit genot ook met andere mensen te delen die graag met de camper op vakantie willen.

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven?
Bekijk dan hier het overzicht

Laagseizoen:  € 875,- per week
Hoogseizoen:     € 1075,- per week

Het hoogseizoen in 2019 is van 5 juli t/m 23 augustus.

ACTIE!
Plaats nu je boeking en ontvang € 25 korting op iedere week dat je de camper huurt.

Algemene voorwaarden voor camper huur

© 2019 Traveltime Camper Huren